Forsiden
Om oss
Datautstyr
Nettverk
Hjemmesider
Grafisk design
Kontakt oss

Hjemmesideløsninger

Hvis du driver en stor eller liten bedrift er du avhengig av at kundene får tak i deg. Internet har etter hvert blitt en arena hvor svært mange kunder leter etter nettopp dine tjenester. Det er derfor svært viktig å ha en hjemmeside på Internet. På den kan du legge ut bilder og tekst som forklarer hva du driver med, og hvordan de skal komme i kontakt med deg. Flere og flere bruker Internet hvis de skal kjøpe en vare eller tjeneste, og finner de deg ikke der, havner du i bakleksa.

Hvis du kontakter oss kan vi på Datakilden gi deg et gratis uforpliktende pristilbud. Etter at vi så kommer til en enighet lager vi på Datakilden et forslag som vi legger ut på nettet slik at du eller dere kan se det. Dette endres så helt til alle er fornøyd. På denne måten bygger vi alle våre sider i nært samarbeid med deg. Vi bruker dessuten aldri ferdiglagde maler, slik at din hjemmeside blir helt unik! Funksjonalitet som animasjoner, påmeldingsskjemaer, webbutikk, forum, billedgalleri osv. tilbyr vi selvfølgelig også.

Vi kan også hjelpe deg med å finne en utleier av hjemmesideområder til å ha hjemmesiden din på. Dette er ofte kombinert med en E-posttjeneste med adresser til firmaet ditt og de ansatte. Vi kan så legge siden ut på Internet og eventuelt installere E-postkontoene til bedriften. Til slutt vil vi kunne lære opp noen i bedriften til å oppdatere hjemmesiden, eller vi kan oppdatere den periodisk eller etter avtale for deg. Alt dette selvfølgelig til en fast avtalt forhåndspris.

Vi på Datakilden kan også komme hjem til deg for en prat, og da kan vi også ta noen bilder til hjemmesiden dersom det er ønskelig. Dette begrenser seg dessverre noe da vi har tilhold i Hamar men lager hjemmesider i hele landet.

Vi kan som sagt tilby en rekke funksjonalitet til hjemmesiden din. Eksempler på noe av det vi har laget finner du under:

Fotoalbum der kunden selv legger ut bilder og lager hovedkategorier med tilhørende album under igjen: KLIKK HER

Egenprodusert nettbutikk som kan tilpasses helt i detalj til hver enkelt kunde: KLIKK HER

Animasjon (gå over de små bildene med musepekeren): KLIKK HER

Kontaktskjema eller andre skjemaer som genererer en E-post til deg: KLIKK HER

Bilde av grensesnittet der du selv kan oppdatere hjemmesiden din (denne fungerer ikke da det kun er et bilde for å vise): KLIKK HER

Interaktivt kart slik at kundene finner vei: KLIKK HER

Animasjon med link til popup vindu med video (gå oppå bilene og klikk): KLIKK HER

Produktkatalog der du kan ekspandere og kollapse produkter, forstørre bilder og selv endre prisene: KLIKK HER

En facebook-feed (til høyre på siden) er ikke noe problem! KLIKK HER

En gjestebok eller en blogg er så klart ikke noe problem å få til.


Eksempler på våre hjemmesider

Under finner du noen eksempler på hjemmesider vi har laget. Du kan klikke deg inn på dem for å ta en nærmere kikk!


lagerutslaget.comLagerutsalget Øst driver med byggevarer. På forsiden har vi et slideshow fra butikken, og man kan lete seg fram til en rekke varer og finne priser. Lagerutsalget kan selv endre varenes priser, og det finnes skjemaer for pristilbud på enkelte varer.

KLIKK PÅ BILDET FOR Å GÅ TIL DENNE HJEMMESIDEN!


tbriskemyr.noT. Briskemyhr driver med gulv i alle varianter. Han ønsket, og fikk en bakgrunn med trestammer som jo er der parketten stammmer fra! Logoen over, menyene og bakgrunnen for skriften er lagd av treverk, så klart. På forsiden er en animasjon som gjør at når du setter musepekeren over et lite bilde, skifter det store. Siden har også funksjonalitet som kontaktskjema og fotogalleri!

KLIKK PÅ BILDET FOR Å GÅ TIL DENNE HJEMMESIDEN!


928.no928.no er en hjemmeside for dem som liker denne spesielle bilen. Headingen ble derfor den berømte fronten på bilen som entusiastene refererer til som haikjeften. Videre la vi på en metallstripe under med menyer. Nedtrekksmenyene er gjennomsiktige og gir assosiasjoner til sotfargede bilvinduer. Den nedre delen er lys for å gjøre det hele lettlest, men med en tredimensjonal effekt. Alt dette ligger midt på skjermen med en bakgrunn av karbonfiber, et kjent byggemateriale for racing biler. De to bilene på forsiden er en animasjon som gir tilgang til en video. Denne popper opp i et eget vindu slik at du ikke kommer bort fra siden for å se videoen.Denne siden har følgende funksjonalitet:

  • Animasjon av bilene på forsiden
  • Popup video av en Porsche 928
  • Gjennomsiktige nedtrekksmenyer
  • Egne medlemssider med innlogging
  • Medlemmene kan legge inn annonser og bilder selv
  • Medlemmene kan gis en egen E-postadresse med suffiks @928.no
  • Innmeldingskjema for medlemskap med betalingsordning (Visa/Mastercard)
  • Innmeldte medlemmer lagres automatisk i en database
  • Et kontrollpanel der eieren av siden kan redigere databasen med medlemmer, og databasen med annonser.

I ettertid har dessverre eieren av siden valgt å stenge den grunnet for liten interesse.

KLIKK PÅ BILDET FOR Å GÅ TIL DENNE HJEMMESIDEN!