Forsiden
Om oss
Datautstyr
Nettverk
Hjemmesider
Grafisk design
Kontakt oss

Alt på ett sted!

Datakilden er et lite aksjeselskap. Det er bygd opp rundt en idè om at kundene skal kunne forholde seg til en person når de anskaffer, installerer eller reparerer noe på en PC. Trenger du ny PC, oppgradering av PC, deler eller tilbehør til PC, Internet, E-post, nettverk, bredbåndstelefoni, hjemmeside og opplæring i bruk av dette? Trenger du kanskje en firmalogo, en lysbildeframvisning, en invitasjon eller å fikse på et fotografi? Alt på ett sted hos Datakilden!

Hvis du som eksempel hverken har PC eller Internett, og heller ikke kan å bruke dette, kan du simpelthen kontakte Datakilden. Vi kan komme og diskutere dine behov. Vi kan så bestille Internett, E-post og evt. bredbåndstelefoni for deg. Deretter kommer vi og installerer alt utstyret du trenger, og får det til å virke. Deretter gir vi brukeren eller brukerne et kurs i hvordan man nyttegjør seg alt utstyret, samt legger ut en hjemmeside på Internett. På den måten har du kun en person å forholde deg til, og det er selvfølgelig en stor fordel også i ettertid. Dersom noe går galt, eller det simpelthen er noe du lurer på, så kontakter du Datakilden!

Dersom du har en PC som ikke er som den skal, eller du kun trenger en enkel hjemmeside på Internet for firmaet ditt, fikser vi selvfølgelig dette også! Hos Datakilden driver vi i tillegg med grafisk design. Vi kan derfor lage et forslag til firmalogo, og/eller en lysbildepresentasjon du kan bruke for å demonstrere dine produkter for kundene dine. Vi kan også reparere det eneste eksisterende bilde av bestefar som ung, eller lage en fin invitasjon til konfirmasjon eller bryllup.

Ansatte

Vår dataansvarlige heter Roger Ekeberg. Han er utdannet som elektroingeniør ved Høgskolen i Gjøvik. Han har drevet med PC-er helt siden han eide sin første Commodore 64 tidlig på 80-tallet. Han abonnerer på forskjellige tidsskrifter og følger med på Internet for hele tiden å kunne holde seg oppdatert i datajungelen. Utviklingen går som kjent svært fort på denne fronten. Han har i tillegg til ingeniørutdannelsen også tatt en rekke MCSE-eksamener. (Microsoft Certified System Engineer). Dette gir ham en dyp forståelse av både de elektroniske komponentene i utstyret, nettverksløsninger og all software som får PC-en til å virke. Etter at han tok et kurs i WEB-design slik at han kan lage hjemmesider , og lærte grafisk design, kan vi tilby alt på ett sted hos Datakilden!